19 Aralık 2022 Pazartesi

Çoklu ilişkilerini itiraf eden Müge Anlı programındaki Derya Yalçınkaya'ya ne oldu.

Kocası evinde başından vurularak öldürülmüş olarak bulunmuştu.

Müge Anlı'nın Tatlı Sert programının işlediği olaylar arasında yer alan ve büyük yankı uyandıran Derya Yalçınkaya olayı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Son olarak yayın yasağı geldiği gerekçesiyle işlenmesinin bırakıldığı iddia edilen olayın hukuki süreci devam ediyor. Peki, Müge Anlı Derya ne oldu? Müge Anlı Derya olayı neydi, Derya ne paylaştı? İşte, Müge Anlı Derya Yalçınkaya olayı!

 Müge Anlı programına katılan ve çoklu ilişki itirafıyla herkesin ağzını açık bırakan Derya Yalçınkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Sık sık Intagram hesabından paylaşımlarda bulunan Derya, bu sefer sınırı çok aştı. Profil fotoğrafını oğlu ile değiştiren Derya'nın bu paylaşımını görünce gözlerinize inanamayacaksınız.

MÜGE ANLI DERYA NE OLDU?

Müge Anlı'nın programında yaptığı çoklu ilişki itirafıyla akıllara durgunluk veren Derya Yalçınkaya, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Son olarak profil fotoğrafını oğlu ile değiştiren ve "Alparslanım" yazan Yalçınkaya'nın paylaşımı da dikkat çekti. Paylaşımda, "Dağ olsa bu kadar ihanete yıkılırdı ama ben yıkılmadım" ifadeleri yer alıyor.

Selim Yalçınkaya 11 Ağustos 2022 tarihinde evinin garajında başından vurularak öldürülmüş halde bulundu. 23 yaşında cinayete kurban giden genç adamın ailesi Müge Anlı’ya başvurarak katilin bulunması için yardım istedi.

1 çocuk babası Selim Yalçınkaya’nın ailesi oğullarının Derya Yalçınkaya ile evliliği boyunca aldatıldığını söylerken, aynı zamanda Selim Yalçınkaya’nın babasının Derya Yalçınkaya’nın birlikte olduğu kişiyi yaralayarak hapse girdiğini söyledi. Acılı aile oğullarının düşmanı olmadığını söylerken eski gelinlerini suçladı.

Canlı yayında sinirlerine hakim olamayan Anlı, "Sen bunları yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaştaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü? Senin kafan kırık mı? Amacın ne?" ifadelerini kullandı.

Söz konusu mesajların ardından Derya yeni bir iddiayla stüdyoya geldi. Derya, "Selim evlendiğimizden beri kendisini tatmin etmek için hep benimle başkalarını düşünürdü. 'Başkalarını da mı çağırsak?' derdi. Mesela 'Şu gelse', 'Şunu da çağırsak', 'Şununla şunu yapsak' derdi." sözleriyle eşinin baskısıyla üçlü ilişkilere girdiğini iddia etti.

Related posts

Description: Çoklu ilişkilerini itiraf eden Müge Anlı programındaki Derya Yalçınkaya'ya ne oldu. Rating: 4.5 Reviewer: sabahtan ItemReviewed: Çoklu ilişkilerini itiraf eden Müge Anlı programındaki Derya Yalçınkaya'ya ne oldu.
Al
Mbah Qopet Updated at: 11:02

0 yorum:

Yorum Gönder