17 Mayıs 2023 Çarşamba

Strese birebir iyi gelen bitki çayları.

Adaçayı

Adaçayı bu zor günlerde sağlığınızda etkili bitkili çaylarından biridir. Kendinizi yorgun ve bitkin hissettiğiniz anlarda bir bardak adaçayı demleyin ve sakince tüketin.

Adaçayı ne sinir ne de stres bırakacaktır. Yeni bir güne daha iyi başlamak için adaçayı tarifini deneyebilirsiniz.

Biberiye Çayı

Stresli günlerde genellikle yoğun bir baş ağrısı yaşanır.Bu baş ağrısını biberiye çayı içerek yok edebilirsiniz.

Biberiye çayı tükettiğinizde baş ağrısı problemini giderirayrıca  beden yorgunluğunuzu atacaksınız.Her akşam, günün yorgunluğunu önce zihninizden sonra bedeninizden atmak için; 1 fincan biberiye çayı içebilirsiniz.

Nane Çayı

Bu bitki çayı, size anında ferahlık verecektir.Nanenin antioksidan özelliği ile ruhunuzu yoran tüm durumlardan kurtulabilirsiniz.

Nane çayı kasları rahatlatan ve sinirleri yatıştıran özellikler içermektedir.Kadınlar da Regl günlerinde oluşan kasılmalar ve stresli ruh hali için oldukça etkili olacaktır.

Nane çayı ile içinizi hem ısıtmak hem de rahatlatmak isterseniz, linkte yer alan tarifimizi deneyebilirsiniz.Sıcak yaz günlerinde de nane çayı içerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Nane çayını demleyip buzlu bir bardağa soğuk şekilde dökebilirsiniz.Dilerseniz limon ve çilek dilimleriyle beraber servis edebilirsiniz. Nane çayı ruhunuzu ve bedeninizi stresten arındıracak.


Ginseng Çayı

Ginseng, depresyon tedavisi için önerilen bitkilerden biridir.Beyni uyarıcı etkilere sahiptir. Sinirleri yatıştırarak stresli günleri bir an önce atlatmanızı sağlar.Enerji verici yönüyle kendinizi daha iyi hissetmenize destek olur.

1 çay kaşığı kadar toz ginsengi sıcak suda demleyerek etkilerini görebilirsiniz.

Related posts

Description: Strese birebir iyi gelen bitki çayları. Rating: 4.5 Reviewer: sabahtan ItemReviewed: Strese birebir iyi gelen bitki çayları.
Al
Mbah Qopet Updated at: 05:27

0 yorum:

Yorum Gönder